Toimitusehdot

Toimitus ja toimituskulut

Lähetämme tuotteemme Postin tai Matkahuollon välityksellä postiennakkona. Kulloinkin voimassa olevat postiennakkomaksut lisätään toimituskuluihin.

Maksaminen ja toimitusaika

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä viiteen (1-5) työpäivää. Postiennakkomaksu tarkoittaa, että maksat tuotteen hakiessasi sen postista. Jos tuote on tilapäisesti loppunut ja toimitusaika on normaalia pidempi, otamme sinuun pikimmiten yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse ja ilmoitamme poikkeavasta toimitusajasta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla kuitenkin uutta vastaavassa kunnossa. Pakkauksen saa kuitenkin avata, jotta esim. vaatetta pystyy sovittamaan. Vaatteen tulee olla käyttämätön, pesemätön ja puhdas. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen info@nettomesta.com tuotteen palauttamisesta. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen / tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen PL 152, 00511 Helsinki. Mukaan liitetään yhteystiedot, tilinumero ja täydelliset tilaustiedot. Palautamme rahat tilillesi (7) päivän sisällä siitä kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen. Voit myös vaihtaa tuotteen esim. toiseen kokoon tai samanhintaiseen tuotteeseen. Jos haluat toisen, kalliimman tuotteen voit maksaa vain erotuksen. Tässä tapauksessa ota yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse, niin sovitaan kuinka toimitaan. HUOM: Käytetyillä auton- ja muilla osilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto virkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote / tuotteet ovat vaurioituneet, tee konttorissa heti asiata vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asikaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Nettomesta © 2019 | Toteutus MediaTuki